Lajme Shqip Wednesday, 22 July 2015 10:10

Përderisa shumë artistë po shpallin luftë përmes klikimeve, për Gentën e Labin duket që ato nuk zgjojnë dhe aq interesim.

Kënga e tyre edhe pse po dëgjohet shumë, nuk ka regjistruar shumë klikime në kanalin e Gentës në Youtube.

Vetëm për 6 ditë ajo ka shënuar mbi gjysmë milion shikime për dallim nga duetet tjera të cilat kanë mbledhur miliona që në ditët e para.

Kjo mund të jetë edhe për shkak të largimit për disa orë nga Youtube.