Lajme Shqip Tuesday, 27 October 2015 08:29

Këngëtari i baladave të suksesshme, Gena sapo ka publikuar projektin e tij më ti ri.

Kënga titullohet ‘Jo pa ty’, dhe vjen e kompletuar me videoklip.

‘Jo pa ty’ vjen me tekst nga vet këngëtari ndërsa orkestrimi nga Edlir Begolli.

Kënga dhe klipi janë verore edhe pse si projekt nuk ka arritur të publikohet gjatë sezonit.