Lajme Shqip Wednesday, 29 July 2015 21:04

Këto foto ishin menduar se ishin zhdukur përgjithmonë. Megjithatë një nga setet më ikonikë në historinë e shoubizit ekziston dhe do dalë në një ekspozitë udhëtuese nga LimitedRuns. Bëhet fjalë për fotot nudo të aktores Marilyn Monroe, në atë kohë 22 vjeç. Fotot u publikuan në një kalendar dhe në kopertinën e parë të Playboy.