Lajme Shqip Monday, 02 November 2015 11:11

Sara Sampaio është modele portugeze më së shumti e njohur për angazhimet e saj me Victoria’s Secret dhe Calzedonia.

Njëherësh ajo është e njohur për pjesëmarrjen në botimin e vitit 2014 të Sports Illustrated Swimsuit.

Karriera e 25-vjeçares filloi ngritjen në vitin 2007 kur e fitoi garën ‘Cabelos Pantene’.

Veç tjerash, ajo ka zbukuruar ballinat e shumë revistave (si L’Officiel, Vogue, Marie Claire, Glamour, Elle, Harper’s Bazaar, GQ, Telva), ndërsa ka punuar për kompani të ndryshme të modës.