Lajme Shqip Wednesday, 10 April 2013 09:31

Ish e dashura e Chris Brown, Karrueche Tran, ka thënë se ajo do të ishte e lumtur nëse Chris do ti rikthehej.

Ajo ka thënë se në rast se Chris do të ndahet nga Rihanna “atëherë patjetër duhet ti kthehet asaj”, shkruan Capital FM, burimit e të cilit kanë thënë se Chris dhe Karrueche ende vazhdojnë të mbajnë kontakte dhe se e respektojnë shumë njëri tjetrin.

“Ajo ka pasur një kohë shumë të mirë me të dhe e respekton shumë atë pasiqë ai e ka trajtuar tepër mirë atë dhe kurrë nuk e ka gënjyer”, ka thënë burimi.