Lajme Shqip Monday, 29 April 2013 08:42

Kohë më parë kur flitej për një lidhje të mundshme mes Johnny Depp dhe Amber Heard, kjo thuhej të jetë vetëm në kuadër të thashethemeve.

Mirëpo një paraqitje e tyre në një koncert të Rolling Stones gjatë fundjavës, përfundimisht u ka dhënë fund thashethemeve.

Johnny dhe Amber, kanë arritur në koncertin e grupit legjendar në Los Angeles, dorë për dore. Kështu që thashethemet nganjëherë dalin të vërteta, shkruan Daily Mail.