Lajme Shqip Saturday, 13 April 2013 20:01

Denzel ëashington dhe 50 Cent, kanë zgjedhur që ti bashkojnë forcat kolegiale dhe të shikojnë bashkë një lojë basketbolli gjatë së shtunës.
Denzel dhe 50, kanë përcjellur lojën ndërmjet Los Angeles Lakers dhe Golden State ëarriors.
Askush nuk e di se pse në disa fotografi, dy yjet janë parë duke qeshur aq shumë, shkruan Daily Mail, për të shtuar se një gjë është e sigurtë se të dy yjet, shihet se janë kënaqur shumë.