Lajme Shqip Monday, 02 November 2015 10:13

Nëse keni një llogari në rrjetet sociale, është pothuajse e pamundur që të ju ketë ikur kënga “Hello” nga Adele, e cila është shpërndarë e parë me qindra-miliona herë.

Por, cili në fakt është teksti shqip i kësaj kënge?

Më poshtë, lajmi.net u sjell tekstin e plotë të këngës, në gjuhën shqipe.

Përshëndetje, jam unë,

Po pyesja veten nëse pas gjithë këtyre viteve do dëshiroje të takoheshim,

Të kalojmë mbi gjithçka

Thonë se koha duhet të të shërojë, por unë nuk jam shëruar dhe aq

Përshëndetje, a mund të më dëgjosh?

Unë jam në Kalifornia duke ëndërruar rreth asaj që kemi qenë bashkë!

Kur ishim të rinj dhe të lirë

Kam harruar se si ishte ndjenja para se bota të biente në këmbët tona

Ka kaq shumë dallim mes nesh

dhe miliona kilometra…

Përshëndetje nga ana tjetër

Unë duhet të kem thirrur një mijë herë

Për të treguar se jam penduar, per çdo gjë që kam bërë

Por kur unë të telefonoj, ti nuk je kurrë në shtëpi

Përshëndetje nga jashtë

Së paku mund të them se kam tentuar

Për të treguar se jam penduar që të kam thyer zemrën

Por kjo nuk ka rëndësi, pasi duket se kjo gjë nuk të thyen më

Pershendetje, si je?

Është shumë tipike nga unë që të flas për veten time, më fal

Unë shpresoj se je mirë

A ke dalur ndonjëherë jashtë atij qyteti ku asgjë nuk ndodh?

Nuk është sekret

Që të dyve po na kalon koha…

 

Kështu që, Përshëndetje nga ana tjetër

Unë duhet të kem thirrur një mijë herë

Për të treguar se jam penduar, per çdo gjë që kam bërë

Por kur unë të telefonoj, ti nuk je kurrë në shtëpi

 

Përshëndetje nga jashtë

Së paku mund të them se kam tentuar

Për të treguar se jam penduar që të kam thyer zemrën

Por kjo nuk ka rëndësi, pasi duket se kjo gjë nuk të thyen më

 

Kështu që, Përshëndetje nga ana tjetër

Unë duhet të kem thirrur një mijë herë

Për të treguar se jam penduar, per çdo gjë që kam bërë

Por kur unë të telefonoj, ti nuk je kurrë në shtëpi

 

Përshëndetje nga jashtë

Së paku mund të them se kam tentuar

Për të treguar se jam penduar që të kam thyer zemrën

Por kjo nuk ka rëndësi, pasi duket se kjo gjë nuk të thyen më