Lajme Shqip Monday, 15 April 2013 14:19

Ata janë divorcuar në vitin 2007, por kur bëhet fjalë për fëmijët e tyre, Britney Spears dhe Kevin Federline, i lënë të gjitha gjërat mënjanë.

Ata janë parë duke biseduar njëri me tjetrin derisa kanë qenë duke shikuar një ndeshje futbolli në Kaliforni.

Këtë e kanë bërë pasiqë bashkë me Britney kishte me vete edhe fëmijët e tyre, Sean dhe Jayden, raporton Daily Mail.