Lajme Shqip Monday, 22 April 2013 20:54

Britney Spears ka marrë pushim nga karriera muzikore dhe është fokusuar në rolin e saj si nënë.

Krijuesja e hitit “Crimina;” është parë duke mbështetur djemtë e saj Jaden, 6 vjeçar dhe Sean, 8 vjeçar.

Si duket familja Spears janë shumë të dhënë pas futbollit, pasiqë Britney është parë ditë më parë duke përcjellur një lojë futbollistike me djemtë e saj por tani i ka angazhuar ata në lojë.