Lajme Shqip Wednesday, 10 April 2013 09:28

Të gjitha meritat për arritjet jetësore dhe inspirimin kryesor, këngëtarja Beyonce ia ka atribuar nënës së saj, Tina Knowles.

Këngëtarja e hitit “Love on the top”, është paraqitur në një video të re të fushatës “Chime for change”, e mbështetur edhe nga marka Gucci e që ka për synim fuqizimin e femrave.

“Nëna ime gjithmonë ka qenë një njeri perfekt. Mendoj se ajo është një inspiruese për njerëzit, për ti shtyrë ata të bëhen çka dëshirojnë”, ka thënë Beyonce në një video, shkruan Capital FM.