Lajme Shqip Sunday, 14 April 2013 21:56

Romanca mes yjeve të “Twilight” duket se ka filluar të ringjallet. Kjo është parë me paraqitjen e përbashkët të Robert Pattinson dhe Kristen Steëart në festivalin “Coachella”.

Megjithëse janë munduar gjatë tërë kohës që të mos identifikohen, Rob dhe Kristen nuk kanë mundur tu ikin fotografëve të shumtë në festival.

Ndryshe në festivalin “Coachella”, po marrin pjesë emra të njohur të muzikës botërore.