Lajme Shqip Thursday, 18 April 2013 11:46

Që prej kur është bërë yll dhe ka një stil të veçantë dhe të shumëpërfolur të veshjes, shumëkush mund të mendojë se dikush qëndron prapa garderobës së saj.

Mirëpo Rita Ora, i merr vendimet vet kur vie pun ate garderoba. Kështu shkruan Daily Mail duke iu referuar intervistës së Ritës dhënë për revistën “Elle”, e cila publikohet gjatë muajit maj.

Ajo ka thënë se nuk do të ndihej mirë nëse dikush do të provonte ta mësonte se si të vishet.

“Nuk mund ta bëj këtë dikush. Është sikur të të tregojë dikush se si duhet ose çka duhet të këndosh”, ka thënë ajo.