Lajme Shqip Saturday, 13 April 2013 19:43

Ashton Kutcher dhe Mila Kunis, kanë vizituar një nga operat më të mira në Britani. Ata kanë kaluar disa orë duke dëgjuar “Sunken Garden” një bashkëpunim mes Operës Kombëtare të Anglisë dhe Barbicanit.

Pasiqë kanë dëgjuar opera, Mila dhe Ashton janë parë duke dalur për darkë bashkë me shumë miq, shkruan Daily Mail.

Ata dukeshin mjaft të lumtur me njëri tjetrin derisa si gjithnjë, nuk kaluan pa rënë në fokusin e fotogafëve për shkak të veshjes së tyre, jo pak elegante.