Lajme Shqip Sunday, 21 April 2013 17:00

Basisti i rok grupit 3 Dors Down, Tod Harrell është arrestuar për shkak të një aksidenti në komunikacion si pasojë e të cilit, ka mbetur i vdekur vozitësi i veturës tjetër.

Muzikanti 41 vjeçar, Tod Harrell është arrestuar nga policia në Nashville, si pasojë e aksidentit që ndodhi në Tennesse, raporton Reuters.

“Ai ka pranuar se ka qenë duke ngarë veturën në shpejtësi dhe ka qenë nën ndikim të substancave qetësusese”, thuhet në raportin e policisë.

Viktima që ka pësuar nga ky aksident, është idenifikuar nga policia si Paul Howard.