Lajme Shqip Wednesday, 17 April 2013 11:22

Ka qenë një natë e madhe për Jennifer Aniston e hëna.

Aktorja ka promovuar filmin e saj të cilin e ka pasur vet nën udhëheqje.

Filmi “Call me crazy” është promovuar në Los Angeles.

Aktorja 44 vjeçare, tregoi edhe një herë se është ende mjaft në formë dhe tërheqëse, shkruan Daily Mail.