Lajme Shqip Thursday, 29 October 2015 12:46

Angelina Jolie mund të jetë ylli më i madh në botë, por ajo nuk e bënë atë një diva.

Aktorja 40-vjeçare duket e lumtur ndërkohë që bartë valixhet së bashku me katër fëmijët e saj më të mëdhenj në aeroportin LAX, të martën.

Fëmijët që ajo ishte e shoqëruar ishin Maddox 14, Zahara 10 dhe me nëntë vjeçarin Shiloh, fëmijët e saj i kishin çantat e tyre të vendosura gjithashtu .

Brad Pitt dhe binjakët e tyre nuk u panë askund.