Lajme Shqip Thursday, 01 May 2014 19:10

Adele ka shpenzuar rreth 15 mijë paund për t’i blerë djalit të saj vetëm 18 muajsh një shtëpi lodër. Këngëtarja britanike e ka blerë lodrën pasi e ka parë tek shtëpia e miqve të saj dhe e ka pëlqyer shumë. 

Ajo e ka vendosur në oborrin shtëpisë në bregdet. Sipas Adele lodra mund të përdoret nga djali deri sa të bëhet 10 vjeç. “Asnjë gjë nuk është shumë për Adele kur bëhet fjalë për Angel”- është shprehur një mik i afërt i këngëtares.