Lajme Shqip Monday, 08 April 2013 10:54

Raportohet se Adele është kthyer në studio për të inçizuar albumin e ri.

Një burim ka thënë për The Sun, se këngëtarja është rikthyer pas një pushimi dhe një sërë suksesesh që shënoi kohën e fundit.

“Adele po lëvizë në këtë drejtim dhe ajo ka filluar të inçizojë këngë të reja, në mënyrë që sa më shpejt të vie me diçka të re”, ka thënë burimi.