Lajme Shqip Friday, 12 April 2013 12:11

Këngëtari i grupit Maroon 5, Adam Levine, është duke u hetuar nga ligjvënësit e Los Angelesit, për përdorim të marihuanës.

Kjo ka ardhur pasiqë nja grua e kishte parë atë duke tymosur dhe i ka treguar policisë.

“Është Adam Levine. E dini..nga Maroon 5. Ai mund të bëjë çka të dojë”, ka thënë ajo.

Raportohet se policia është duke hetuar një zinxhir artistësh për përdorimin e substancave narkotike, përfshirë edhe reperin T.I.