Lajme Shqip Tuesday, 03 November 2015 16:14

Giovana Antonelli është aktorja e famshme braziliane, e cila famën më të madhe në karrierën e saj e arriti në serialin televiziv “Kloni”, në të cilin serial luajti rolin e Zhades.

 E kujt nuk i kujtohet Zhade e famshme, e cila u përcoll nga miliona shikues?, shkruan Kosovarja Veç të tjerash, ajo është e martuar dhe shumë e dashuruar. E kjo vërehet kudo nga fotografitë që kanë bashkë me burrin, e që ajo e quan “love”. Sa i përket jetës private ajo ka pasur shumë lidhje, por që i kanë dështuar. Në vitin 2007 është martuar me Leonardo Nogueirën, drejtor televizioni, me të cilin ka dy binjakë