Lajme Shqip Wednesday, 10 April 2013 12:03

Ai mund të jetë tani 40 vjeçar dhe 20 prej viteve të tij, i ka “shpenzuar” në karrierën e tij.

Capital FM, ka “përllogaritur” 17 kuriozitete për legjendën e repit, Eminem.

1. Ai ishte shoqëruar një herë në shkollë nga Eleton John.
2. Ai në moshë shumë të re mori pjesë në “The Apprentice”
3. Ai njëherë ka kaluar tre orë duke “shkundur” duart me Jay-Z
4. Ai thotë se kur është i uritur, stomaku i tij merr ngjyrë të arit.
5. Ai dikur udhëhoqi një “ushtri” për t’u siguruar se ulëset në “Rock and Sting” nuk ishin të zëna.
6. Ai ndaloi së performuari përgjatë disa koncerteve të tij, duke thirrur edhe fansat e tij të provonin gjëra të ndryshme që ai vet i bënte në skenë.
7. Kur ai thoshte: “Të gjithë do të vishemi kështu…”, rrallë kush nuk e dëgjonte.
8. Ai një herë bëri një garë me Dr. Dre se kush harronte më shumë, Dre doli humbës në këtë betejë.
9. Ai asnjëherë nuk blenë deodorant të markave të bardha.
10. Ai gjithmonë e ndihmon 50 Centin në detyrat e tij.
11. Ai asnjëherë nuk ka fjetur për Krishtlindje, pa u lutur që Babadimri t’ia sjellë një biçikletë të re.
12. Ai një herë “frikësoi” Lindsay Lohan me një kukull dore
13. Ai pëlqen ti “kryqëzojë” duart e tij.
14. Ditën është yll repi…natën e lufton krimin.
15. Ai kishte pëlqyer të ishte edhe hidraulik, shpesh i ndihmone fqinjët për problemet me rrjedha të ujit
16. Ai do të mund të ishte një yll në Olimpiadë, një yll gjimnastike, nëse do ta dëshironte vërtetë këtë.
17. Ai mori pjesë në konkursin më të kotë të parë ndonjëherë bashkë me Lady Gagan.