Lajme Shqip Friday, 03 June 2011 10:46

Shkup – Kur kryeministri Nikolla Gruevski kuptoi se politikisht bie, në lojë i vëri edhe katër shkronjat VMRO duke u treguar si VMRO-ist i madh por duke harruar se ai dhe bashkëpunëtorët e tij janë anëtarë të VMRO-së me prejardhje nga Lidhja e komunistëve të Jugosllavisë”, ka thënë Lube Boshkovski lider i partisë “Të Bashkuar për Maqedoni” në mitingun në komunën e Shkupi, Butel.

“E kemi lexuar më Gruevskin! Populli të dërgon në pushtet, populli të hedh nga pushteti. Me 5 qershor, frika, varfëria dhe apatia do të jenë të kaluara. Askush nuk do të shënon kush kujt çka i ka thënë, kush për kë ka votuar, ka thënë Boshkovski.