Lajme Shqip Monday, 19 October 2015 13:53

Drejtoresha e Qendrës Kulturore të Fëmijëve në Prishtinë, u shpreh se ndihej shumë e gëzuar që do të çojnë çmimin e festivalit në Kosovë.

Fëmijët e Prishtinës fituan çmimin e parë në festivalin Ballkanik organizuar në Berat.

“Luajmë dhe vallëzojmë” u mbyll të dielën pas performancave të grupeve pjesëmarrëse në qytetin e UNESCO-s. Këtë vit pati risi të reja, si pjesëmarrja nga Greqia me një grup nga Preveza dhe Arbëreshët e Italisë.

Fëmijët e vende të ndryshme u bënë shok me njërin-tjetrin, duke përmbysur kështu edhe qëllimin e vetë festivalit. Drejtoresha e Qendrës Kulturore të Fëmijëve në Prishtinë, Teuta Musa, u shpreh se ndihej shumë e gëzuar që do të çojnë çmimin e festivalit në Kosovë. / KultPlus.com