Lajme Shqip Tuesday, 27 October 2015 12:42

Kosova dhe BE kanë nënshkruar Marrëveshjen e Stabilizimin duke i vendosur për herë marrëdhëniet kontraktuale. Marrëveshja është nënshkruar nga Kryeministri Mustafa, Përfaqësuesja e Lartë e BE-së Federica Mogherini, Ministri i Integrimeve Bekim Collaku dhe Komisioneri për Zgjerim i BE-së Johannes Hahn.

Për nënshkrimin e MSA’së ka njoftuar Ministri i Integrimeve Europiane, Bekim Collaku, i cili është edhe njëri nga nënshkruesit e marrëveshjes, përmes një postimi në Twitter.

Çollaku, nënshkrimin e kësaj marrëveshjeje e ka quajtur moment historik.