Lajme Shqip Monday, 26 October 2015 14:54

Nënkryetari i Kuvendit të Kosovës, Xhavit Haliti, ka paralajmëruar se gjatë kësaj jave do të ketë një seancë tjetër në Kuvend.

Ai, thotë se nuk ka rënë shteti ashtu siç po dëgjon në opinion, dhe se institucionet e Kosovës janë duke funksionuar.

Për përplasjet në Kuvend, Haliti tha se kanë përfunduar dhe se kjo gjendje nuk do të vazhdojë për shkak se një gjë të tillë nuk e dëshirojnë miqtë e Kosovës, raporton KP.

Deputeti i PDK- së, Xhavit Haliti thotë se ka hapësirë për të diskutuar çdo çështje për të cilën konsiderohet që është shkelur dhe në fund të gjendet një përfundim nga të gjitha debatet.