Lajme Shqip Friday, 17 July 2015 19:13

Me këtë rast, ai e ka falënderuar diplomatin sllovak për, siç shkruan Novosti i Beogradit, transmeton Koha, ”qëndrimin parimor të Sllovakisë që të mos njohë shpalljen e njëanshme të pavarësisë Kosovës”.

Ambasadori i Serbisë në Sllovaki është Shani Demaku, me origjinë nga Mitrovica.

Demaku ka një karrierë të gjatë diplomatike në ish-Ministrinë e Jashtme të ish -Jugosllavisë dhe të Serbisë.