Lajme Shqip Monday, 19 October 2015 19:05

Aktivistët e Lëvizjes Vetëvendosje para pak çastesh, gjuajtën me vezë Bajram Gecajn, Zëvendësministër i Pushtetit Lokal

VV paralajmëron se do të vazhdoj edhe më tutje me aksione të këtij lloji, transmeton lajmi.net

“Dhunës dhe brutaliteti policor ndaj aktivistëve nëpër stacionet policore, nuk do të na ndalë në asnjë moment. Do t’ua bëjmë jetën të parehatshme, politikanëve të zhytur në luks, që po e shkatërrojnë shtetin dhe shoqërinë tonë”, shkruan VV.