Lajme Shqip Thursday, 16 July 2015 14:50

Lajmin për Klan Kosovën, e ka konfirmuar Selim Pacolli, familjar i pronarëve të kompanisë Mabetex, kompani kjo në të cilin punonte viktima.

“Viktima është Hajrush Hoti, dhe ai ka ndërruar jetë sot në orën10 sipas kohës tonë”, ka thënë Pacolli për Klan Kosovën.