Lajme Shqip Sunday, 25 October 2015 22:34

Ish-komandanti i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Sabit Geci, ka thënë në pjesën e dytë të intervistës për emisionin “Republika”, se në aktakuzën e parë që i është bërë, ka pasë edhe emra të tjerë.

Sipas tij, këta ishin emrat e Hashim Thaçit, Kadri Veselit, Fatmir Limajt, Jakup Krasniqit dhe Rexhep Selimit. Por, ai theksoi se aktakuza më pas i është ndryshuar edhe në të kanë qenë emra që kurrë në jetën e tij nuk i kishte njohur. /Gazeta Tribuna/