Lajme Shqip Wednesday, 19 October 2011 15:18

Prishtinë – Burime të portalit kanë bërë të ditur se nesër mbahet senaca e konfirmimit të aktakuzës kundër Hashim Rexhepit dhe Ibish Mazrrekut, në Gjykatën e Qarkut në Prishtinë.

Rexhepi dhe Mazrreku akuzohen për keqpërdorim të detyrës zyrtare, ushtrim të ndikimit, pastrim parash, evazion fiskal dhe marrje ryshfeti.

Portali LajmeShqip.com ka publikuar më 12 prill ekskluzivisht dosjen për krerët e krimit të organizuar në Kosovë, e cila i implikon ish-drejtuesit e lartë të Bankës Qendrore të Kosovës, Hashim Rexhepin e Ibish Mazrrekun, në këtë skandal. (LajmeShqip.com)