Lajme Shqip Saturday, 22 June 2013 11:32

Shkup – Në prag të kërkesave të LGBT popullatës në Maqedoni, në mbrojtje të të drejtave të njeriut, në rrjetet sociale është paraqitur grupë e njerëzve e cila organizon të ashtuqujturin tubim “Kontra –gejParadës”. 
Kundër parada organziohet duke u thirur më së shumti në faktorin kryesor, fenë e cila nuk lejon marrëdhënie midis të njëjtës gjini. 
“Nuk guxojmë të lejojmë që në Shkupin tonë, në Maqedoninë tonë të shëtiten paradë e homoseksualëve. Në asnjë moment nuk duhet të lejojmë që ata paturpësisht të dalin dhe paturpësisht të ledhatohen, përqafohen para syve të besimtarëve”,  shkruajnë mes tjerash në rrjetet sociale, transmeton zhurnal. 
Nuk duhet të lejojmë që ndonjë fëmijë i vogël i pafajashëm të ketë dy nëna ose dy baballarë.