Lajme Shqip Monday, 01 April 2013 14:47

Me këtë protestë, ata kanë thënë se duan t’iu tërheqin vëmendjen negociatorëve se nuk do të pranojnë zgjidhje kundërkushtetuese për Kosovën.

Pos qytetarëve të rëndomtë, në protestë janë të pranishëm edhe përfaqësues të serbëve të veriut, në mesin e tyre Kërstimir Pantiq.

Thaçi dhe Daçiq takohen të martën në Bruksel, për rrethin e tetë të bisedimeve, të cilat kanë për qëllim normalizimin e marrëdhënieve midis dy vendeve.(LajmeShqip.com)