Lajme Shqip Wednesday, 01 June 2011 13:27

Mitrovicë – Protestuesit serbë, të cilët që dy javë, përmes bllokimit të rrugëve, kërkojnë lirimin nga paraburgimi të Jevro Panteliqit, presin që takimi i sotëm në Beograd mes ministrit për Kosovën në Qeverinë e Serbisë, Goran Bogdanoviq dhe shefit të EULEX-it, De Marnak, do të sjellë zgjidhjen e problemit.