Lajme Shqip Friday, 03 June 2011 15:12

Mitrovicë – Protestuesit serbë të premten kanë ndërruar mënyrën e protestimit kundër EULEX-it.

Kryetari i Shoqatës së Bizneseve të Zubin Potokut, Ratomir Bozhoviq, ka thënë se magjistralet në drejtim të Ribariqit dhe të qendrës së Zubin Potokut sot janë bllokuar nga kolonat e protestës.

Rreth qindra vetura kanë lëshuar tinguj sirenash. duke përkujtuar përfaqësuesit e forcave ndërkombëtare, se nuk do të qetësohen, me qëllim që të mos detyrohen t’i respektojnë institucionet e Kosovës.