Lajme Shqip Friday, 31 July 2015 10:32

Kryesia e Kuvendit të Kosovës do të mbajë sot mbledhjen e saj, ku pritet të caktohet seanca e re plenare për të shqyrtuar dhe votuar ndryshimet kushtetuese që i hapin rrugë themelimit të Speciales.

Mbledhja e kryesisë do të mbahet në ora 12:00.Ndryshe, Qeveria ka riporceduar në Kuvend këto ndryshime kushtetuese.