Lajme Shqip Saturday, 03 May 2014 14:16

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Jakup Krasniqi ka akuzuar kryeministrin Hashim Thaçi, duke e quajtur atë gënjeshtar e mashtrues, shkruan “Tribuna”. 

Krasniqi i ka shprehur akuzat në adresë të Thaçit në faqen e tij në Facebook, ku ka shkruar:

“Shumë, shumë votkë paska pi baci i Kryeministrit! Kryeministër, mos i jep shumë dozë të Votkës bacit tand, zavendëskryeministrit të parë e ish-presidentit të bërë me votat e çlirimtarëve! A mos ishte ajo votka qe Millosheviqi i Moskës t’i percolli përmes Daçiçit për Bacin? Ju keni qenë në shtëpinë time Kryeminister, baci nuk ka qenë, por nëse besoni se vlen disa milionë, unë po të them se e ke rastin të fitosh shumë para. Eja merre 1 milion shtëpinë time e shitja bacës për disa milionë. Kurse unë prej ati 1 milioni nja 600.000 do t’ua jap pa asnjë hezitim te pastrehëve të Kosovës.”

Postimi vazhdon më tej:

“Sipas asaj që e keni vleresuar Ju, përveç ëe fitoni ju të pangishmit e Qeverisë, rasti është të fitojnë edhe do fakira dhe unë aspak. Nëse nuk doni me fitu shumë para se nuk besoni, atëherë me qëllim e keni mashtruar opinionin publik. Ndalni mashtrimet Ju të pangishmit e Qeverisë se gazi i Botës u bët’ o të mjerë! Nëse faji është i Nismës qe do t’u len’ me gishta n’gojë.”

“Për të tjerat çështje, ju treguat shpirtin tuaj të lig, tamam ashtu si jeni, psikopatë, mashtrues e genjeshtarë ordiner. Pasuria aske nuk e bënë njeri, as Ju. Mjerë vendi që i keni hypur në qafë!”, ka përfunduar Krasniqi postimin e tij në Facebook.