KLSH: Rektori Dhori Kule abuzoi me dietat dhe tenderat » dhori-kule

KONFERENCE PER EKONOMINE – Rektori i Universitetit Politeknik te Tiranes, Dhori Kule, duke folur gjate Konferences Kombetare Studentore, "Ekonomia Shqiptare ne Fokusin e Studenteve te Finances, Nderrmarjet e Vogla dhe Te mesme Gjeneratore te Zhvillimit.


Comments are closed.