Lajme Shqip Thursday, 30 July 2015 15:43

Deputetët kanë zgjedhur si anëtar të ri të bordit të RTK-së, Lirim Gecin, Ismet Bexhetin, Hisen Berishën dhe Mimoza Hasanin. Kurse, nuk kanë arritur të kalojnë Hasan Saliu, Muharrem Shahini, Mustafë Halili dhe Fehmi Ajvazi.

Po ashtu, as të komunitetit serb nuk ka arritur të zgjedhën Ivan Veljkovic dhe Spasoje Cvetkovic.

Anëtarët e bordit emërohen për mandatë tre vjeçar. Ndërkohë, Vetëvendosje paralajmëroi se nuk do të marr pjesë në votim për shkak se lista e propozuar për anëtar është joprofesionale dhe politike, ku ka edhe kandidat për deputet.