FRD dhe AK do dalin të vetme në zgjedhje! » Bamir-Topi-Kreshnik-Spahiu

MBLEDHJE E KLD – Presidenti Bamir Topi dhe zv/kryetari i KLD, Kreshnik Spahiu, gjate nje mbledhje te Keshillit te Larte te Drejtesise, ku Topi ka deklaruar se KLD duhet trajtoje dhe tu jape zgjidhje ne kohen e duhur te gjitha problemeve qe kane te bejne me sistemin gjyqesor.


Comments are closed.