Lajme Shqip Saturday, 24 October 2015 00:59

Ambasadori amerikan, Greg Delawie, ka reaguar edhe njëherë pas ndodhive të fundit në Kuvend, kur opozita ka hedhur përsëri gaz lotsjellës dhe kanë gjuajtur me shishe Kryeparalemntarin, Qeverinë dhe ministrat.

“Gazi lotsjellës dhe dhuna nuk kanë vend ne Parlament. Këto veprime e rrezikojnë të ardhmen e Kosovës”, ka shkruar ai në Twitter.