Lajme Shqip Wednesday, 16 April 2014 17:00

Ministrja kosovare e Integrimit, Vlora Çitaku preket nga dokumentari kushtuar “Eksodit 1999 “. Dokumentari u prezantua sot në Pallatin e Kulturës së Kukësit ku kabinetet qeveritare të Kosovës dhe Shqipërisë u mblodhën në konferencën “Nga eksodi tek partneriteti strategjik”.

Momentet e vështira të asaj ngjarje të dhimdshme ku 1 milionë shqiptarë u detyruan të linin atdheun nënë kërcënimin e dhunës, gjenocidit prekën ministren kosovare.