Lajme Shqip Friday, 10 June 2011 09:47

Shkup – Sot promovohet pulla postare “100-vjetori i gazetës së parë shqipe “Shkupi”.

Promovimi bëhet në Komunën e Çairit, nga Zv/kryeministri i Republikës së Maqedonisë, Abdilaqim Ademi, kryetari i Komunës së Çairit, Izet Mexhiti dhe drejtori i përgjithshëm i Postave të Maqedonisë, Ejup Rrustemi.

Promovimi i pullës postare “100-vjetori i Gazetës së parë shqipe Shkupi bëhet në Muzeun e Lirisë, në orën 14:00.