Lajme Shqip Thursday, 23 July 2015 15:56

Një foto e radhës e publikuar në Facebook, po tregon çmendurinë e radhës të vajzave shqiptare. Një vajzë e re derisa po ecte në një qendër tregtare në Tiranë ka ngritur fustanin dhe ka pozuar me brekë jashtë.