Lajme Shqip Monday, 31 August 2015 16:24

Në videon e cila për një kohë shumë të shkurtër është shpërndarë si virus, një djalosh kërcen mbi një tren të metrosë përderisa treni është duke lëvizur.

Duket sikur ai e ka bërë këtë edhe më parë – dhe se këtë ai e bën me një kënaqësi të jashtëzakonshme.  Ky djalosh emri i cilit është si duket Pasha Burmchik (ashtu prezantohet ai, në llogaritë e tij të rrjeteve sociale), dhe në llogarinë e tij në YouTube ka shumë video të tilla ndoshta disa prej tyre edhe më të rrezikshme, por edhe qesharake.

Edhe pse kur e shikojmë duket sikur një video e mrekullueshme dhe mund t’a zgjojë dëshirën e secilit për t’a provuar, në fakt rreziku për të realizuar diçka të tillë është jashtëzakonisht i madh, kështuqë kujdes ‘mos e provoni në shtëpi.’