Lajme Shqip Tuesday, 21 July 2015 08:32

Në zënke verbale që ka plasur në mes të një rrugë, njëri prej tyre është bërë viral. Në video shihet një djalë i cili tenton të grushtojë rivalin e tij, por siç duket nuk e kishte menduar mirë momentin se kur duhet të godet, kështu që grushti i shkon huq dhe bie në rrugë, duke u bërë gazi i botës.