Lajme Shqip Friday, 30 October 2015 13:52

Gjokset e silikonta të Mayra Hills janë të rënda 18 kilogram dhe më të mëdhatë në botë, transmeton Koha.net raportimet e medieve botërore. Tash për tash nuk dihet nëse ka ndonjë grua në botë me gjokse më të mëdha se Mayra.

Sidoqoftë, disa janë të entuziazmuar me dimensionet dhe peshën e gjokseve të kësaj vajze, por të tjerë konsiderojnë se pamja e tyre e shëmtuar nuk është e mirë as për shëndetin , sidomos për kurrizin që duhet të mbajë gjithë atë barrë.

Mayra pohon se gjokset nuk e pengojnë në punët dhe aktivitetet e saj të përditshme.