Lajme Shqip Saturday, 11 June 2011 15:08

{template7}Alexandre Pato sa herë që gjenë kohë të lirë, e kalon me të dashurën e tij Barbara Berlusconi.

Ne Rio de Janeiro, gjatë kohës kur nuk ka training me kombëtaren braziliane, ai me të bijën e presidentit  të klubit dhe kryeministrit italian, Silvio Berlusconi, kalojnë kohë në plazh dhe në restorante të ndryshme.

Ja edhe fotot më të fundit të tyre në Rio.{template7}