Lajme Shqip Thursday, 23 July 2015 14:23

Bordi drejtues i Fondit të Kursimeve Pensionale të Kosovës, njoftoi se vetëm në gjysmën e parë të vitit 2015, kursimeve pensionale të kontributdhënësve i është rritur vlera për 38 milionë euro.

Kryetari i Bordit, Ymer Havolli, tha se në këtë kthim nga investimet, 98% kanë kontribuuar investimet në tregjet globale dhe 2% investimet në Kosovë.