Lajme Shqip Friday, 03 June 2011 10:31

Tunizi – Mes 200 dhe 270 refugjatë u zhdukën në Detin Mesdhe, pasi anija, me të cilën lundronin drejt Evropës, pësoi avari.

Anija e rojes bregdetare të Egjiptit arriti të shpëtojë 560 nga refugjatët, por tani për tani si të zhdukur konsiderohen mes 200 dhe 270 persona, për të cilët supozohet se janë mbytur, pasi që kanë kërcyer nga anija me të cilën udhëtonin.

Operacioni shpëtues ka qenë i vështirë për shkak të motit të keq në rajon.